Spelautomater

På de flesta online casinon så finns det så kallade slots eller spelautomater som vi säger på Svenska, dessa är lättanvända och du behöver inte så mycket förkunskap för att börja att spela på en spelautomat. Det finns mer eller mindre avancerade maskiner som man kan spela på men grundtanken är den samma, välj en maskin och bestäm dig för hur mycket din insats ska var för varje spinn och därefter så klickar du på en startknapp och hjulen börjar snurra.

Beroende på hur symbolerna står i förhållande till varandra utgör om du vinner eller inte. Dessa läses från vänster till höger och ger vinst hur symbolernas kombinationer är. Ju mer du har satt som insats ju mer kan du vinna. Det kan se lite olika ut hos olika spelautomater med hur liten respektive stor insats du kan göra.

Ett spel som är mycket populärt är Mega Fortune men det finns massor av andra roliga slots att spela på. Starburst och Hall of Gods är andra trevliga spelautomater som du kan testa om du känner för. Som sagt det finns massor av roliga och spännande spelmaskiner på nätet och hittar du någon som du speciellt tycker känns bra så spela den ett tag för att se hur vinstchanserna ser ut. Som du vet så är det slumpen som avgör om du vinner men det kan ändå vara roligt att se om någon slot ger speciellt mycket vinst.